Politika zasebnosti

Politika zasebnosti2018-09-17T13:33:00+00:00

Politika zasebnosti

Ker spoštujemo vašo zasebnost, v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.psihoterapeutica.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito vaših osebnih podatkov, kot je zapisano v nadaljevanju.

Na spletni strani www.psihterapeutica.si zbiramo podatke obiskovalcev, ki obiščete našo spletno stran, v dveh primerih:

  • če se prijavite na naše e-novice
  • če izpolnite kontaktni obrazec

Podatki, ki jih zbiramo v primeru prijave na e-novice, so:

  • vaše ime
  • vaš elektronski naslov

Podatki, ki jih zbiramo v primeru, ko izpolnite kontaktni obrazec, so:

  • vaš ime in priimek
  • vaša telefonska številka
  • vaš elektronski naslov

Namen zbiranja vaših osebnih podatkov na spletni strani www.psihoterapeutica.si, ko se prijavite na e-novice, je pošiljanje periodičnih e- poštnih sporočil (e-novic)  na vaš elektronski naslov. Zbiranje vaših podatkov za ta namen in pošiljanje e-novic na vaš e-naslov izvedemo le na podlagi vaše izrecne privolitve. Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec, se strinjate, da vaše osebne podatke, ki jih vpišete v kontaktni obrazec, uporabimo za namen vzpostavitve prvega stika z vami. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo, razen če se nanjo posebej naročite. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za nas.

Piškotki

Ko prvič obiščete našo spletno stran, vas prosimo za dovoljenje za namestitev piškotkov, ki omogočajo normalno delovanje strani www.psihoterapeutica.si.

Piškotke uporabljamo za analizo obiska naše spletne strani na podlagi agregiranih statističnih podatkov in vedenjske analize (spletna analitika). Ti podatki so anonimizirani in ne vsebujejo vaših osebnih podatkov. Obdelujemo jih s spletnimi orodji zunanjih ponudnikov (Google Analytics).

Kontakt

V kolikor želite dodatna pojasnila v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov, nam lahko pišete na info@psihoterapeutica.si.

To spletno mesto uporablja piškotke za namen izboljšave delovanja spletnega mesta. Več informacij. Ok