Pogoji uporabe

© 2018 Psihoterapeutica

Slikovno gradivo in vsebine, objavljene na tej spletni strani so last podjetja Psihoterapeutica, psihoterapija in svetovanje, Lija Leonora Miljavec s.p. in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer pa morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez našega pisnega dovoljenja.

Podjetje Psihoterapeutica ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Pridržujemo si pravico do sprememb vsebin objavljenih na svojih spletnih straneh.

Politika zasebnosti

Ker spoštujemo vašo zasebnost, v skladu s predpisi (Zakon o varstvu osebnih podatkov ZVOP-2, Ur. l. RS št. 94/07 in GDPR) na spletni strani www.psihoterapeutica.si izvajamo vse aktivnosti za zaščito vaših osebnih podatkov, kot je zapisano v nadaljevanju.

Na spletni strani www.psihterapeutica.si zbiramo podatke obiskovalcev, ki obiščete našo spletno stran, v dveh primerih:

  • če se prijavite na naše e-novice
  • če izpolnite kontaktni obrazec

Podatki, ki jih zbiramo v primeru prijave na e-novice, so:

  • vaše ime
  • vaš elektronski naslov

Podatki, ki jih zbiramo v primeru, ko izpolnite kontaktni obrazec, so:

  • vaš ime in priimek
  • vaša telefonska številka
  • vaš elektronski naslov

Namen zbiranja vaših osebnih podatkov na spletni strani www.psihoterapeutica.si, ko se prijavite na e-novice, je pošiljanje periodičnih e- poštnih sporočil (e-novic)  na vaš elektronski naslov. Zbiranje vaših podatkov za ta namen in pošiljanje e-novic na vaš e-naslov izvedemo le na podlagi vaše izrecne privolitve. Z e-novic se lahko kadarkoli odjavite. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali oz. blokirali dostop do njih.

V primeru, da izpolnite kontaktni obrazec, se strinjate, da vaše osebne podatke, ki jih vpišete v kontaktni obrazec, uporabimo za namen vzpostavitve prvega stika z vami. Komunikacija v tem primeru je individualna, kar pomeni, da niste avtomatično uvrščeni na nobeno e-poštno listo, razen če se nanjo posebej naročite. Posredovani osebni podatki se bodo shranjevali in uporabljali le toliko časa, dokler bo to potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili obdelovani. Po izpolnitvi namena obdelave bomo vaše osebne podatke izbrisali.

Vaše osebne podatke uporabljamo izključno za zgoraj opisane namene in jih ne tržimo ali posredujemo tretjim osebam, razen partnerjem, ki nam pomagajo vzdrževati spletno stran in ki so zavezani varovati osebne podatke pod istimi pogoji kot to velja za nas.